EUHA 2017 terugblik

Van 18 tot 20 oktober 2017 werd voor de 62ste keer de EUHA georganiseerd. In Nuremberg, Duitsland, kwamen een groot aantal hoorprofessionals bij elkaar om samen de nieuwste innovaties op hoorgebied te ontdekken. Centraal stonden de grote beursvloer, diverse workshops en interessante lezingen. 

Audiology Worldnews was aanwezig en maakte een korte impressie van de beurs. Ook brachten ze een online tijdschrift uit over het congres. Op de website van EUHA zelf zal op korte termijn diverse informatie over de gehouden lezingen en sprekers te vinden zijn. Vorig jaar waren ook diverse lezingen tegen betaling beschikbaar via EUHA.tv.

Traditioneel lanceren de grote fabrikanten ook nieuwe producten tijdens de beurs. En ook dit jaar stelde ze niet teleur. Signia lanceerde bijvoorbeeld het nieuwe Signia NX platform dat bol staat van de technologie om onder andere het eigen stemgeluid van hoortoesteldragers zo natuurlijk mogelijk weer te geven. En demonstreerde Unitron een nieuwe technologie voor ‘Spatial Awareness’.