Parttime audicien Dokkum/Leeuwarden

Ben jij een gediplomeerd audicien en op zoek naar een parttime baan in het Noorden van Nederland? Dan komen wij heel graag met jou in contact!

Wat ga je doen?
Voor deze vacature zoeken we een audicien die zowel in de winkel in Leeuwarden als in onze splinternieuwe winkel in Dokkum wil werken. Mensen van alle leeftijden en met uiteenlopende achtergronden weten Specsavers te vinden. Je vindt het dan ook leuk om te werken in een dynamische omgeving en een nauwe samenwerking met de optiek is iets wat jij wel ziet zitten!

Spreekt dit je aan?
Kom dan eens praten bij Specsavers. Specsavers groeit ook op het gebied van hoorzorg tegen de stroom in. De volumes stijgen elke week weer, we zoeken dan ook iemand die van een uitdaging houdt en opgewassen is tegen een drukke agenda. Klik hier om de hele vacaturetekst te lezen en informatie over solliciteren te vinden.