VERLOPEN – Hoorzorg klinisch assistent

Maak jij makkelijk contact en geniet je ervan als je iets voor mensen kunt betekenen? Beschik je over een commerciële instelling en heb jij oog voor de klant? Heb jij interesse in het menselijk gehoor en wil jij je kennis en kunde inzetten voor de beste hoorzorg voor de klant? Lees dan snel verder!

Voor onze winkels in Zeist/Nieuwegein/Maarssen zijn wij op zoek naar een parttime hoorzorg assistent die onze Audicien komt ondersteunen. De dagen zullen verdeeld zijn over onze 3 vestigingen in Zeist, Nieuwegein en Maarssen. Het betreft een functie van 24-40 uur per week waarbij je flexibel beschikbaar moet zijn en sowieso bereid om op zaterdag (en zo nu en dan de zondag) te werken. Ben jij enthousiast, klantvriendelijk en heb jij zin om een nieuwe uitdaging aan te gaan? Dan komen wij graag met jou in gesprek.

Wat ga je doen?
Als hoorzorg assistent ondersteun je de audicien met verschillende werkzaamheden. Het is jouw taak om klanten een goed gevoel te geven over Specsavers. Vanaf het moment dat de klant binnenkomt, zorg je voor die positieve klantervaring. Je informeert klanten over het concept en  het belang van een gehooronderzoek. Je ondersteunt de audicien met administratieve taken en helpt haar met het afnemen van hoortesten. Je zal een korte training (3 dagen) volgen om zo de klanten op de beste manier van dienst te kunnen zijn.

Wie ben jij?
Ervaring in een functie als hoorzorg assistent is absoluut een pré maar met de juiste instelling en motivatie kan de audicien je alles leren. Een goede motivatie op papier is hiervoor een must.

  • je hebt minimaal een mbo-diploma
  • je hebt enige administratieve ervaring
  • je vindt het prima om op bij drukte meer uren te werken
  • je bent in het weekend beschikbaar om te werken
  • je bent een echte teamspeler
  • je vind het niet erg om te reizen tussen onze winkels in Zeist, Maarssen en Nieuwegein

Meer weten? Kijk hier voor de hele vacaturetekst. De sluitingsdatum is 1 augustus 2017.