Doktersassistent op polikliniek KNO

Voor Alrijne Ziekenhuis Leiderdorp/Alphen aan den Rijn zoeken wij per direct een doktersassistent op de polikliniek Keel, Neus -en Oorheelkunde. De doktersassistent staat de patiënt het eerst te woord aan de telefoon of achter de balie en vormt daarmee in belangrijke mate het gezicht van de polikliniek KNO.

Wat ga je doen?
Je ondersteunt bij spreekuren en assisteert bij poliklinische ingrepen. Je geeft voorlichting aan patiënten en begeleid hen. Tevens maak je afspraken, verricht je triage en voer je voorkomende medische handelingen uit. Administratieve werkzaamheden behoren ook tot je taken. Je vindt het vanzelfsprekend een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van de afdeling. Het betreft een functie Voor 24 uur per week FWG 40.

Wie zoeken wij?
Je bent in het bezit van het diploma doktersassistent liefst met enkele jaren werkervaring en je hebt een enthousiaste, klantvriendelijke en flexibele instelling. Je kunt goed zelfstandig en accuraat werken en je bent stressbestendig. Verder ben je een kritische meedenker bij de ontwikkeling van het afdelingsbeleid en ben je in ieder geval beschikbaar op woensdagen en vrijdagen.

Meer weten? Kijk hier voor de hele vacaturetekst.