Spreekuurassistent polikliniek KNO

Ben jij die onmisbare schakel op de polikliniek KNO van Ziekenhuis Amstelland die patiënten op professionele wijze te woord staat?

Als spreekuurassistent draag je voornamelijk zorg voor het voorbereiden, begeleiden en het afhandelen van de spreekuren. Je verricht de administratieve werkzaamheden die hieruit voortkomen en je maakt afspraken met patiënten. Bij verschillende werkzaamheden maak je gebruik van het automatiseringssysteem SAP.

Op de polikliniek zijn verspreid over de week 4 KNO artsen, een audiometrist en 6 spreekuurassistentes werkzaam.

Over ons
Ziekenhuis Amstelland is een aangename plek om te werken. We werken professioneel, zijn gastvrij en collegiaal. We staan dicht bij onze patiënten en die waarderen dat. Voor onze medewerkers is er een open, sociale omgangsvorm en is er ruimte voor eigen initiatief. Je persoonlijke, vakmatige ontwikkeling staat bij ons voorop. Net als het continu verbeteren van de zorg. Er wordt gewerkt in kleine teams. De lijnen zijn kort waardoor je snel betrokken bent bij plannen en je werkt nauw samen met medisch specialisten en zorgcollega’s.

Als spreekuurassistent

  • Ben je in het bezit van het diploma doktersassistente en/of medisch secretaresse.
  • Je hebt bij voorkeur minimaal 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie.
  • Staat het belang van de patiënt hoog in het vaandel.
  • Ben je enthousiast, flexibel, stressbestendig en creatief.
  • Sta je open voor veranderingen en denk je mee in het goed organiseren van (werk)processen.
  • Heb je affiniteit met de zorg.

Wat mag je van ons verwachten?
Een afwisselende functie voor gemiddeld 20 uur per week, in een betrokken en aangenaam ziekenhuis in Amstelveen. Betrokken naar onze patiënten maar ook naar collega’s onderling. Wij kennen elkaar allemaal binnen onze afdeling en werken nauw met elkaar samen. De patiënten populatie op de poli KNO is gevarieerd en daardoor is deze werkplek afwisselend.

Meer weten? Lees hier de volledige vacaturetekst. Reageren kan tot 1 mei 2017.