Promovendus/Onderzoeker Audiologie

Het Clinical Trial Center Maastricht (CTCM) zoekt voor spoedige indiensttreding naar kandidaten voor de functie van Promovendus op de afdeling KNO MUMC+.

Functieomschrijving
Het CTCM zoekt een promovendus met een audiologische of medisch-technologische achtergrond voor een project op het gebied van de neuro-otologie, dat zich richt op de verdere ontwikkeling van het tinnitus implantaat. Hierbij wordt een klinische trial verricht waarbij een drietal cohorten tinnitus patiënten worden voorzien van het tinnitus implantaat en daarnaast een aantal andere patiënt gebonden tinnitus studies worden uitgevoerd. Naast deze audiologische promovendus werkt een arts-onderzoeker aan andere aspecten van het zelfde project.

Functie-eisen

  • U heeft een afgeronde vooropleiding als klinisch fysicus-audioloog, als Master of Audiology, of een Master in een mensgerichte medisch-technologische opleiding
  • U heeft ervaring met het uitvoeren van patiënt gerelateerde activiteiten
  • U heeft belangstelling voor basaal wetenschappelijk onderzoek
  • U bent een sociaal competente persoonlijkheid met sterke communicatieve vaardigheden.
  • U bent in staat in korte tijd tot de kern van een probleem door te dringen.

Voor deze functie geldt dat u voor aanvang van het dienstverband een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) moet kunnen overhandigen. De volledige vacature kunt u hier vinden.

De sluitingsdatum is 21-4-2017.