Laura van Deelen: ‘We moeten zorgen voor meer bewustwording’

Wie tweet: Drs. Laura van Deelen

Een online gehoortest voor bedrijven, ontwikkeld door HearOn in samenwerking met het AMC en het LUMC. Daar willen we natuurlijk meer over weten. Laura van Deelen, founder bij de Nationale Hoorstichting en bedenker van HearOn, geeft ons een toelichting.

HearOn is een uniek product. De online hoortest is volledig te integreren in het eigen online platform van bedrijven. Bij de periodiek screening kunnen werknemers zelf de test doen, op een pc of via een app op hun mobiele telefoon. Hearon geeft bedrijven een praktische tool in handen om het gehoor van werknemers snel en eenvoudig te monitoren. Maar het is meer dan dat. ‘Door de gehoortest frequent aan te bieden aan werknemers, groeit het bewustzijn over de kwetsbaarheid van het gehoor. En daarmee over de noodzaak van goede preventie’, aldus Laura van Deelen.