Cindy Egging: ‘De consument heeft recht op goede hoorzorg’

Cindy Egging - Kwaliteitsmanager Hoorzorg bij Specsavers

Hoewel Specsavers vooral bekend staat om haar scherpe prijzen, hecht de organisatie ook veel waarde aan kwaliteit. Hoe ze de kwaliteit kan borgen zonder de prijzen te laten stijgen, vertelt Cindy Egging.

De klanten hebben recht op een goede kwalitatieve hoorzorg. En daarom doen wij binnen Specsavers veel interne audits om te zorgen dat wij die kwaliteit hoog hebben en houden.

 

Wie is Cindy Egging?
Cindy Egging is de eerste full time Kwaliteitsmanager Hoorzorg (National Quality Manager Hearing) bij Specsavers Nederland. In haar nieuwe functie is zij verantwoordelijk voor het uitvoeren van en toezicht houden op het kwaliteits- en auditbeleid binnen de divisie horen.
Van oorsprong is Egging zelf audicien en al zestien jaar actief in de branche. Zij is sinds 2012 werkzaam voor Specsavers. Zo begeleidde zij onder meer de audicienpartners op operationeel, vakinhoudelijk en financieel gebied. Naast haar functie binnen Specsavers is Cindy Egging lid van de Raad van Advies van StAr.