De Geluidenbox popt op in Nederland

Door middel van de Geluidenbox wil Specsavers Nederlanders aan de hand van favoriete geluiden voorlichten over het gehoor. De retailketen stelt hiermee het probleem slechthorendheid aan de kaak. Marloes Krot, Senior PR Advisor van Specsavers: “We hebben in Nederland te maken met een groeiend maar onderschat probleem. Zelfs wanneer mensen weten dat ze slechter horen, nemen zij het gehoor vaak voor lief. Wij hebben al eerder gezegd dat we als branche het aantal uitsteljaren terug moeten brengen. Om die reden onderzoeken we hoe we de drempel naar de audicien kunnen verlagen. Onze nieuwe tv-commercial draait daarom bewust om favoriete geluiden, die je gewoonweg niet wilt missen. De inzet van de Geluidenbox komt daarbij. We willen zo op een andere manier in dialoog raken met consumenten over hun gehoor.” Gezond Gehoor Professional ging op onderzoek uit. En maakte een reportage in Eindhoven. De eerste plek waar de Box verscheen.