WIJ HOREN GRAAG VAN U

Gezond Gehoor professional is een website voor professionals in de hoorsector. Een vaste redactie houdt zich dagelijks bezig met het zoeken naar informatie en het produceren van content waarvan wij denken dat het voor u – de professional in de hoorsector – interessant is.

Het liefst doen we dat samen met de sector. Gezond Gehoor professional is een interactieve website. Mocht u interessant nieuws of tips voor ons hebben, dan horen we het graag!

In de rubrieken Jong geleerd, oud gedaan, Uitgehoord en Wie Tweet bieden we professionals een podium om informatie te geven of van gedachten te wisselen met collega’s, vakgenoten en andere professionals. Wilt u zelf plaatsnemen op dit podium of kent u iemand die dat graag zou willen of goed zou kunnen, dan horen wij graag uw ideeën daarover. Ook kunt u een bericht, product, vacature of agenda-item in de Etalage zetten. We vertellen u graag over de mogelijkheden.

EXTRA INFORMATIE

Mag u de informatie op deze website delen?

Ja graag! Maar dan wel via de daarvoor bestemde kanalen: onderaan elke artikel heeft u de mogelijkheid om het te delen via WhatsApp, Facebook of Twitter. Wilt u een artikel voor andere doeleinden gebruiken? Informeer dan naar de mogelijkheden bij de bron die u vindt onderaan het artikel of neem contact op met ons: contact@gezondgehoorpro.nl

Gezond Gehoor Magazine

Drie keer per jaar verschijnt het magazine Gezond Gehoor met artikelen over onderwerpen op het gebied van geluid, gehoor en gezondheid. Wilt u ook het magazine gratis ontvangen voor in uw wachtruimte? Of wilt u meer informatie over het magazine? logo-gezondgehoorKijk dan op www.gezondgehoor.nl of mail naar redactie@gezondgehoor.nl

STEL UW VRAAG

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

WHATSAPP

Nieuws ontvangen en delen en direct in contact staan met de redactie via WhatsApp.
Stuur een WhatsApp-bericht met de tekst Nieuws aan naar:

Whatsapp-nr(225x50)

Hoe werkt het?

  • Voeg het mobiele nummer toe aan uw contacten.
    Het makkelijkste is natuurlijk onder de naam Gezond Gehoor professional.
  • Stuur Gezond Gehoor professional vervolgens via WhatsApp een bericht met de tekst Nieuws aan.
  • Wilt u zich afmelden voor onze dienst? Dat kan. Stuur een bericht met de tekst Nieuws uit naar Gezond Gehoor professional.

Maakt u zich geen zorgen: We delen uw telefoonnummer met niemand.