Signia wint prijzen op CES 2017

Signia heeft tijdens de Consumer Electronics Show (CES 2017) in Las Vegas twee CES 2017 Innovation Awards Honoree gewonnen. Zowel de oplaadbare hoortoestellen Cellion als de speciale myHearing app werden gekozen door een jury bestaande uit vooraanstaande ontwerpers, techneuten en mediaprofessionals.

De prestigieuze CES-Awards worden sinds 1976 elk jaar uitgereikt, en vormen een belangrijke graadmeter voor fabrikanten van consumentenelektronica. In maar liefst 28 productcategorieën kiest de jury elk jaar op basis van design, esthetiek, gebruiksvriendelijkheid, functionaliteit en technische innovatie de beste producten. Het is niet voor het eerst dat een hoortoestel of bijbehorende accessoires een prijs winnen. Eerder waren daar de Oticon Opn en de Roger Pen. Deze toekkening onderstreept opnieuw dat gehoortoestellen steeds minder als noodzakelijk kwaad worden gezien, maar meer als technologische innovatie die de levenskwaliteit aanzienlijk kan verbeteren.

Via Yahoo Finance.