Remko Berkel CEO bij Specsavers

Wat is de visie van een professional op actuele ontwikkelingen in de hoorzorg, op het gebied van techniek of binnen wetenschappelijk onderzoek? Wie of wat inspireert deze persoon, wat zijn drijfveren en mijlpalen? Kortom, wat heeft hij of zij ons te vertellen?

 

Waar draait het om
Wie denkt dat Specsavers louter draait om verkoopcijfers en goedkope hoortoestellen heeft het mis. Remko Berkel – CEO sinds januari 2016 – legt voor eens en altijd uit wat de visie van Specsavers is op hoorzorg. Waarom het aanbieden van (hoogwaardige) gratis hoortoestellen daar volgens het concern bij hoort en hoe ze dat kunnen realiseren.

‘Al onze audiciens zijn StAr gecertificeerd, en we onderschrijven de uitgangspunten van de StAr.’

Remko Berkel, directeur Specsavers Nederland

Wie is Remko Berkel?
Met ingang van december 2015 is Remko Berkel benoemd als nieuwe Country Director van Specsavers Nederland. Hij heeft hiermee Julie Perkins opgevolgd, dochter van de oprichters van de succesvolle internationale retailketen Doug en Mary Perkins. In zijn nieuwe functie zal Berkel zich bezighouden met de verdere uitbouw van Specsavers in Nederland. Het afgelopen jaar was Berkel binnen Specsavers verantwoordelijk voor de commerciële afdeling van de Noord-Europese regio. Naast zijn functie als Country Director bekleedt Berkel verschillende nevenfuncties. Zo is hij als bestuurslid van de NUVO (Nederlandse Unie voor Optiekbedrijven) mede verantwoordelijk voor de portefeuille ‘Kwaliteit’. Hij neemt tevens zitting in de Ledenraad van de NVAB (Nederlandse Vereniging van Audicien Bedrijven).